Over ons

Hengelsport Leon...the Shop.

Wij zijn al jaren actief in de hengelsport, de meesten van jullie zullen ons allicht al vaker zijn tegengekomen op het internet, en/of op ander social media. Het ontstaan van onze Webshop is het gevolg van de toenemende vraag naar betaalbaar hengelsport materiaal. Wij kopen onze hengelsport spullen vaak in grote aantallen in, waardoor we ze voor acceptabele prijzen kunnen verkopen. Alles wat u op de site ziet staan is gegarandeerd nieuw en in de oorspronkelijke verpakking.

Wij zullen proberen om deze site zo courant mogelijk te houden, het aanbod zal regelmatig wijzigen, waardoor het kan dat een bepaald artikel uitverkocht zal zijn en niet meer terugkomt in de webshop! We vragen uw begrip hiervoor.

Wij zijn met de webshop Hengelsport Leon...the Shop dus geen fysieke winkel, echter is het natuurlijk altijd mogelijk om (op afspraak) de spullen te komen bekijken. Neem hiervoor contact op via het contact formulier.

Wij wensen al onze bezoekers veel kijk en lees plezier....mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, dan horen wij die graag van u.

Hengelsport Leon....the Shop !!