DLT Hook-out Tool (onthaaktang)

19,95

Excl. BTW: 16,49

Excl. BTW:
16,49
Model:
DLT Hook-out Tool
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
De DLT High Carbon Hookout Tool is ontworpen om snel en gemakkelijk vissen te onthaken, met functies die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van serieuze vissers. Hier zijn enkele kenmerken van deze onthaaktang:
  1. Eénhandige Bediening: Deze tang is ontworpen om met één hand te worden bediend, waardoor je gemakkelijk en snel haken kunt verwijderen zonder gedoe.
  2. Geharde Bek: De bek van de tang is gehard, wat zorgt voor een stevige grip op verschillende soorten haken en dreggen. Dit is van cruciaal belang voor een efficiënte en moeiteloze onthaakprocedure.
  3. Goed Zicht tijdens Onthaken: Het ontwerp van de tang zorgt ervoor dat je goed zicht hebt op het onthaakproces, omdat je hand het zicht niet blokkeert. Dit is handig om nauwkeurig te werken en de vis niet te beschadigen.
  4. Uitgevoerd in Carbon Staal: Carbon staal staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid. Deze tang is vervaardigd uit dit materiaal om bestand te zijn tegen de krachten die gepaard gaan met het onthaken van verschillende vissoorten.
  5. Comfortabele Grip: De tang is afgewerkt met een comfortabele grip, waardoor langdurig gebruik comfortabel blijft. Een goede grip is essentieel voor precisie en controle tijdens het hanteren van de tang.
De DLT High Carbon Hookout Tool is een onmisbaar gereedschap voor vissers die serieus bezig zijn met hun hobby. Het combineert efficiëntie met duurzaamheid en is ontworpen om onthaken moeiteloos te maken.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder